Buitenkeuken Design

Projecten

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak een afspraak.

06 3828 9590

06 3828 9590

Feedback

Wat zeggen opdrachtgevers
over Buitenkeuken Design

Pim
Pizza oven en overkapping

Met veel plezier hebben we Chiel de opdracht gegeven om onze buitenkeuken vorm te geven. Onze opdracht was: geef onze mooie pizzaoven een plek waar we kunnen genieten met ons gezin en familie en vrienden ongeacht de weersomstandigheid of jaargetijde waarbij de omgeving en het uitzicht een centrale plaats krijgt. Het resultaat is fantastisch! In zeer goed overleg heeft Chiel al onze wensen verwerkt en gaf ons leuke verrassende nieuwe inzichten. Zoals dat de oven een kwartslag gedraaid wordt. Dat klinkt misschien als een eenvoudige oplossing maar het resultaat blijkt verbluffend. In een 3D programma waarin Chiel het resultaat laat zien waan je jezelf al in je eigen buitenkeuken. Geen verrassingen achteraf dus. We kijken nu al uit naar pizza met kerst in onze mooie nieuwe buitenkeuken!

Henri
Bouwaanvraag en ontwerp overkapping

Dit is echt een topper! Hij weet waar hij het over heeft, goed in wat hij doet, hij is ontzettend behulpzaam, creatief en ook nog aardig en gezellig!! Kortom Ik zou hem zeker aanraden.

Raoel
BarBQ met Green Egg

Chiel is zeer betrokken en zit vol goede ideeën. Hij werkt professioneel en je kunt goede afspraken met hem maken. Daarnaast ook erg kundig (en heeft goede recepten voor de bbq!) Wij zouden iedereen die graag een buitenkeuken wil aanraden met hem contact op te nemen.

Leatitia
Destilator

Wij hadden de wens om in onze oude koeienstal een whiskey distilleerderij en een proeflokaal te beginnen. Chiel heeft een geweldig ontwerp gemaakt nadat hij zich had verdiept in de eisen die hieraan gesteld worden en hoe een distilleerproces werkt zodat alles op de juiste plaats staat. Daarnaast ook veel gelachen omdat hij ons heeft meegeholpen in de uitvoering die we grotendeels zelf hebben gedaan. Super fijne kerel om mee te werken!

Erik
Overkapping incl Jacuzzi

" inlevend, creatief en innovatief" , Een paar losse flodders en ideeën van ons vertaalde Chiel in creatieve en innovatieve ideeën, een aanrader om leuke ideeën mee uit te werken, we gaan naar de volgende stap!

Benieuwd hoe een ontwerpproces van een buitenkeuken eruit ziet?

klik dan HIER

Call Now Button