06 3828 9590

Heerlijke salade die je als hele maaltijd in kan zetten. Ook lekker als bijgerecht bij de BBQ, zeker als er kinderen bij zijn die gewoon honger hebben en geen geduld hebben om te wachten op het vlees 😉

Benodigdheden voor 4 personen

  • 1 pak pasta, penne of Tri-color
  • pijnboompitten
  • 2x Komkommer
  • Tomaat, bakje cherry of 2x normaal
  • 2x rode paprika
  • half potje pomodori (zon gedroogde tomaat)
  • bakje knoflook olijven
  • 200gr Feta of Mozzarella
  • Verse basilicum
  • Rucola
  • 2 eetlepels Olijfolie
  • 1 eetlepel Limoensap
  • zout en peper

Kook de pasta zoals aangeven op de verpakking en spoel het in een zeef met koud water af totdat de paste helemaal afgekoeld is.

Verwarm de pijnboompitten in een klein beetje olie op het vuur tot ze een mooie kleur krijgen. Blijf er alstublieft even bij wat het zou niet de eerste keer zijn dat iemand de pijnboompitten laat aanbranden. Gebeurt dit wel, gooi ze weg!

Snij de komkommer, tomaten, paprika, pomodori, olijven, feta en verse basilicum in kleine stukken en stop deze in een grote kom. Bestrooi de groente met de olijfolie, limoensap en wat zout en paper. Roer alles door elkaar totdat alles mooi verdeeld is. Voeg de pasta en de rucola toe aan het geheel en roer normaals door om alles mooi te vedelen.

Eet smakelijk!

 

Call Now Button