plaatsen van een pizza oven

Laat uw buitenkeuken maken door Buitenkeuken Design

Wilt u een buitenkeuken laten maken die aan al uw wensen voldoet? Zo kunt u heerlijk kokkerellen in het stralende zonnetje en uw vrienden de heerlijkste gerechten en drankjes voorschotelen. Een buitenkeuken van Buitenkeuken Design is hier ideaal voor. Maar hoe zit het met de belangrijke details en features? Misschien wilt u wel smoken zoals ze dat in Texas doen, terwijl de buitenkeuken die u ergens te koop zag op gas is. Omdat een buitenkeuken een plaats is waar u veel tijd zal gaan doorbrengen, is het belangrijk dat deze perfect is voor u. Daarom is kennis en goed advies nodig om de juiste keuzes te kunnen maken. Als u een buitenkeuken op maat laat maken, kunt u van deze kennis profiteren. Zo zit u niet vast aan de beperkingen van een massaproduct. Wilt u een buitenkeuken laten maken? Neem dan contact op!

De fases van een buitenkeuken laten maken

Het laten maken van een buitenkeuken verloopt volgens verschillende fases. Na het opnemen van contact met Buitenkeuken Design, komt een van onze medewerkers bij u langs om uw tuin te zien en uw wensen te horen. Fase één houdt in dat wij uw wensenlijst gaan opstellen. Deze vullen wij dan aan met advies, zodat de buitenkeuken nog beter bij u en uw tuin past. Vervolgens gaan we in fase twee een schetsontwerp maken. Dit ontwerp maken wij in 2D en 3D, zodat u precies kan zien hoe uw buitenkeuken eruit komt te zien. U kunt hier vervolgens uw op- en aanmerkingen op geven. In fase drie gaan we aan de slag met het kiezen van de juiste materialen en kleuren. Dat levert ons tevens een budgetindicatie op. Ook kunnen we zo bepalen of we op de goede weg zijn. Daarna komen we al aan bij fase vier, waarin het definitieve ontwerp gemaakt wordt. Ook een werktekening hoort hierbij, zodat de buitenkeuken aan de hand daarvan gebouwd kan worden. In fase vijf wordt er een offerte en een planning opgesteld. Dit leidt tot fase zes, namelijk de realisatie van uw buitenkeuken. Na afronding kunt u eindelijk genieten van de buitenkeuken die voor u op maat gemaakt is. Lijkt u dit wat? Lees dan verder!

Neem contact op

Wilt u ook gezellig koken voor uw familie of vrienden en tegelijkertijd van de zon wilt kunnen genieten? Of wilt u uren borrelend in de tuin wilt doorbrengen met een hapje en een drankje? Waar u ook van houdt, een buitenkeuken maakt dit mogelijk. Laat ook uw buitenkeuken maken door Buitenkeuken Design, zodat u kunt genieten van een keuken die voldoet aan al uw wensen! Neem contact met ons op via 06 38 289 590 of stuur een mail naar hallo@buitenkeukendesign.nl.

Call Now Button